Grand Prix van Singapore 2016

16h01

Verstappen pakt de zesde plaats, voor Alonso, Pérez, Kvyat en Magnussen. Ocon pakte de 6e en laatste plaats.

16h00

Rosberg tekent zijn 8e overwinning van het seizoen, de 22e uit zijn carrière. De Duitser herwint de leiding in het kampioenschap met nog zes races te gaan in het seizoen.

15h58

Rosberg wint met vier tienden voorsprong op Ricciardo! Hamilton completeert het podium voor Räikkönen en Vettel.

15h58

Rosberg en Ricciardo begonnen aan de laatste ronde van de race.

15h56

T60 – Ricciardo heeft Rosberg nu in de rij, maar de Duitser heeft nog steeds een voorsprong van ruim 2 seconden. De raceleider kon in de laatste ronde gehinderd worden door laatkomers.

15h55

Nog maar twee ronden te gaan en Rosberg behoudt een voorsprong van 2″3 op Ricciardo.

15h54

T59 – Ricciardo staat vier seconden achter Rosberg, die zijn parttime wist te verbeteren.

15h53

T59 – Rosberg heeft nog maar 3 ronden te rijden en heeft 4 cm voorsprong op Ricciardo op zachte banden die 6 lussen hebben gereden.

15h51

T58 – De kloof tussen Rosberg en Ricciardo lijkt zich te stabiliseren, ook al blijft de raceleider met nog minder dan vier ronden te gaan onder druk.

15h50

Met nog vijf ronden te gaan kwam Ricciardo terug tot vijf seconden achter Rosberg.

15h49

T56 – Magnussen wist weer in de top tien te komen. Renault heeft voor het eerst sinds enkele maanden de punten weer in het vizier.

15h48

T56 – Räikkönen hervat zijn aanval en komt terug tot iets meer dan een seconde achter Hamilton in de hoop de derde plaats te herwinnen.

15h47

T55 – Ricciardo kwam terug tot 8 seconden achter Rosberg. De raceleider wordt afgeremd door het verkeer.

15h46

T54 – Verstappen haalt Alonso in en schoof op naar de 6e plaats. Vettel lijkt nu te ver weg voor de Nederlander.

15h45

T54 – Rosberg vraagt ​​zijn team hoe hun remmen zijn. De Duitser heeft nu nog maar elf seconden voorsprong op Ricciardo.

15h44

T54 – Verstappen valt Alonso aan en behaalt de 6e plaats. De Red Bull-coureur beschikt over banden in betere staat dan de Spanjaard.

15h43

T53 – Pérez ziet Kvyat terugkomen naar minder dan een seconde van de 8e plaats. De Force India-coureur rijdt op versleten banden.

15h41

T53 – Räikkönen slaagt er niet in om Hamilton terug te pakken. De Ferrari-coureur staat 2″2 achter de Mercedes. Ricciardo kwam terug tot 13″8 achter Rosberg.

15h39

Als Ricciardo dit tempo aanhoudt, schat Red Bull dat de Australiër over 4 ronden bij Rosberg zal aansluiten.

15h38

Met nog elf ronden te gaan heeft Rosberg een voorsprong van twintig seconden op Ricciardo. Het gat blijft kleiner worden ten opzichte van de leider die nog steeds bezig is met zijn derde stint.