Ligier European Series – Gillian Henrion meester van Le Mans

Gillian Henrion (Team Virage) won Race 2 van de Ligier European Series, gehouden op het circuit van de 24 uur van Le Mans.

gepubliceerde 11/06/2022 à 09:59

Gautier Calmels

De Team Virage-coureur scoort een uitzonderlijke dubbel bij de opening van de 24 Uren van Le Mans. Compromisloos aan het stuur van zijn Ligier JS P4 won Henrion tijdens deze tweede ronde met een voorsprong van 13 seconden op Natan Bihel, die M Racing de tweede plaats opleverde. Met twee tienden van een seconde op de finish stelen George King en Ronniue Valtori de laatste plaats op het podium van Alexandru Mirea en Philip Andriescu.

BIHEL Natan (fra), M Racing, Ligier JS P4 © Joao Filipe / DPPI

Tijdens de JS2 R-race wonnen Jean-René de Fournoux en Hugo Rosati, de coureurs van het Zosh – Di Environnement-team, met een voorsprong van 17 seconden op Mathys Jaubert en Gregory Segers.

DE FOURNOUX Jean René – ROSATI Hugo, Ligier JS Cup-team Zosh Di Milieu © Jean Michel Le Meur / DPPI

Ga met Monza naar een ander legendarisch circuit voor de vierde ronde van de Ligier European Series op 1 en 2 juli.