En 7 voor Rossi op de Monza Rally Show

Valentino Rossi bleef onoverwinnelijk op de 9 etappes van de Monza Rally Show, die hij voor de 7e keer won.

gepubliceerde 09/12/2018 à 14:48

Valentino Rossi behaalde zijn zevende overwinning op de Monza Rally Show, zijn vierde op rij, nadat hij alle etappes van het evenement had gewonnen aan het stuur van de nieuwste versie van de Ford Fiesta WRC.

De zesvoudig kampioen van MotoGP mede bestuurd door Carlo Cassina (die met name de bijrijder was van Miki Biaison) won voor Teemu Suninen die aan het einde van de 9 betwiste races ruim een ​​minuut achter de "Doctor" faalde. Fabrieks-Suzuki-rijder Roberto Brivio voltooide het podium voor Alessio Salucci die het Ford-kwartet completeerde.

Antonio Cairoli a hissé la première Hyundai i20 WRC au 5e rang devant Marco Bonanomi (Ford Fiesta WRC).