Sylvain Michel winnaar van de Rallye Terre des Cardabelles

Sylvain Michel won de Rallye Terre des Cardabelles door te winnen voor de WRC's van Thibault Durbec en Jean-Marie Cuoq.

gepubliceerde 14/10/2018 à 18:11

Dupuis

Aan boord van zijn Skoda Fabia R5 kwam Sylvain Michel op tegen de WRC om te winnen Rallye Terre des Cardabelles betwistte onder moeilijke omstandigheden. De winnaar won 23 seconden voorsprong op de DS 3 WRC van Thibault Durbec, terwijl Jean-Marie Cuoq het podium completeerde in zijn C4 WRC.

Arnaud Mordacq (Mitsubishi Lancer Evo IX) pakte de overwinning in Groep N door de 5e plaats te behalen enkele minuten achter de C4 WRC van Cyrille Feraud. Hij had slechts 13 seconden voorsprong op de DS 3 WRC van Lionel Baud

In de 208 Rally Cup was het Hugo Margaillan die won door 14 seconden voorsprong op François-Xavier Blanc te winnen. Beide Peugeot 208 R2’s completeerden de Top 10 achter Roberto Saba (Skoda Fabia R5) en Paul Lamouret (Mitsubishi Lancer Evo IX). Mathieu Franceschi won het Franse juniorenkampioenschap in zijn Ford Fiesta R2.

Ontdek het verslag van de Rallye Terre des Cardabelles in nummer 2187 van AUTOwekelijks, vanaf maandagavond beschikbaar in digitale versie op alle platformen, en vanaf aanstaande woensdag in de kiosken.