Glorieux en Toril titel in de Michelin Le Mans Cup

gepubliceerde 23/09/2017 à 18:19

Jean Glorieux en Alexander Toril behaalden hun derde opeenvolgende overwinning in Michelin Le Mans Beker door de race Spa-Francorchamps (België) te domineren. De DKR-crew won de coureurs- en teamtitels en bood de eerste kroning aan de Norma M30, die won met een voorsprong van één minuut op de nr. 3 Nielsen Racing Ligier JS P79, bestuurd door Colin Noble en Anthony Wells. De nummer 98 van Motorsport98, toevertrouwd aan Andrew Meyrick en Eric de Doncker, completeerde het podium, ruim twee minuten achter de winnaars.

De speciale Mercedes-AMG GT3 presenteert gewonnen in de tweede categorie met het Lee Mowle-team van de baas-coureur geassocieerd met Dominik Baumann. Slechts vier auto's deden mee aan de Belgische ronde.