Nielsen Racing wint MLMC op Monza

Nielsen Racing won met Colin Noble en Anthony Wells de eerste ronde van de Michelin Le Mans Cup in Monza.

gepubliceerde 13/05/2017 à 19:03

schrift

Colin Noble en Anthony Wells wonnen het eerste Michelin-evenement Le Mans Cup op Monza aan het stuur van de Nielsen Racing Ligier JS P3. De Britse bemanning profiteerde van de stop & go die werd opgelegd aan de Norma M30 DKR van Julien Glorieux en Alexander Toril wegens overtreding tijdens de stop, terwijl de Spanjaard op het punt stond de leiding van de race terug te winnen nadat zijn teamgenoot Belg het eerste deel van de race leidde. evenement. De Luxemburgse ploeg behaalde niettemin de tweede plaats.

Spirit of Race completeert het podium met Maurizio Mediani en Claudio Sdanewitsch. De top vijf wordt gecompleteerd door Graff Racing met Émilien Carde en Adrien Chila en Motorsport88 met Andrew Meyrick en Eric de Doncker.

In GT3 was het het Lee Mowle-team dat won met de Mercedes AMG GT3 van de gelijknamige baas en Phil Keen die de leiding nam in de categorie na de drive through van de Optimum Motorsport Audi R8 LMS van Joe Osborne en Flick Haigh. De auto met de ringen completeert eindelijk het podium achter de Ebimotors Lamborghini Huracan van Fabio Babini en Emanuele Busnelli.