F3 Regionaal: de hattrick voor Prema, overwinning voor Leclerc

gepubliceerde 01/08/2020 à 20:32

Jeremy Satis

Nadat hij zich had teruggetrokken na een botsing in de eerste ronde van race 1, Arthur Leclerc (Prema) zette zijn pole dit keer om in een overwinning, deze zaterdag in Misano, na een race die 2 wijzer was dan de eerste. De Monegask behaalde, na een goede start te hebben gemaakt, tijdens de openingsronde zijn eerste overwinning van het seizoen. Hij versloeg zijn twee teamgenoten van Prema, de Braziliaan Gianluca Petecof en de Deen Oliver Rasmussen, winnaar van race 1.

Deelgenomen aan dit kampioenschap in het geval dat de Super Formula niet plaatsvindt, Juri Vips (KIC Motorsport) eindigde als 6e. De twee Fransen Pierre-Louis Chovet (Van Amersfoort) en Gillian Henrion (Gillian Henrion Track Events) eindigde respectievelijk 5e en 10e.