FIA Motorsport Games: Antonelli alleen op de wereld in de Formule 4

Italië won de gouden medaille in het Formule 4-evenement van de FIA ​​Motorsport Games dankzij Andrea Kimi Antonelli, onaantastbaar op het circuit van Paul-Ricard. Frankrijk eindigde op de 11e plaats.

gepubliceerde 30/10/2022 à 11:38

Dorian Grangier

Kimi Antonelli domineerde het Formule 4-evenement © Marc de Mattia / DPPI

Hij was de grote favoriet, reageerde hij. Andrea Kimi Antonelli, onlangs gekroond tot Italiaans Formule 4-kampioen, won de gouden medaille in het F4-evenement van de FIA ​​Motorsport Games. De Italiaanse coureur was vanaf pole position onaantastbaar tijdens de race en won met bijna 7 seconden voorsprong op Portugal, vertegenwoordigd door Manuel Espirito Santo. Spanje heroverde de bronzen medaille dankzij Bruno Del Pino Ventos.

Frankrijk, vertegenwoordigd door Pablo Sarrazin – de zoon van Stéphane Sarrazin – eindigde net buiten de top 10, op de 11e plaats. Dankzij deze nieuwe gouden medaille neemt Italië de leiding in het medailleklassement, op gelijke voet met Frankrijk, met elk drie gouden medailles.