Terre Rally – Maurin winnaar in Vaucluse, Cuoq-kampioen

Als Julien Maurin de Rallye Terre de Vaucluse won, won Jean-Marie Cuoq na zijn kroning op asfalt de titel van Frans kampioen.

gepubliceerde 15/11/2015 à 15:28

Julien Maurin (Ford Fiesta WRC) wint de 25e Rallye Terre de Vaucluse (Provence-Alpes Côte d'Azur) aan het einde van de negen betwiste klassementsproeven. De winnaar wint met een voorsprong van 21 seconden Jean-Marie Cuoq (Citroën C4 WRC). Vorige maand al gekroond op asfalt in het Critérium des Cévennes (Hérault), stelde zijn tweede plaats hem in staat de dubbel te behalen door de titel in Terre Rally te behalen.

Cyrille Feraud (Citroën

Nicolas Rivière (Peugeot 206 WRC) behaalde de zesde plaats en eindigde vier seconden achter de top vijf. Jean-Michel Raoux (DS 3 R5) eindigde als zevende, voor Éric Rousset (Xsara WRC).

Ontdek het verslag van de Rallye Terre de Vaucluse in nummer 2038 van AUTOhebdo, vanaf maandagavond beschikbaar in digitale versie op alle platformen, en vanaf woensdag in de kiosken.