Bouffier wint de Antibes Rally

Bryan Bouffier wint de Antibes Rally en verslaat Yoann Bonato en Giandomenico Basso.

gepubliceerde 20/05/2018 à 15:30

Bryan Bouffier (Hyundai) won voor de derde keer de Rallye van Antibes. De winnaar van het evenement neemt tegelijkertijd de controle over het kampioenschap over door Yoann Bonato (Citroën) met vier punten voor te blijven, nadat hij hem bij de finish met 50 seconden heeft verslagen.

Het podium wordt gecompleteerd door Giandomenico Basso (Hyundai i20 R5). Pierre Roché (Skoda), winnaar van de Michelin Trophy in R5, en Quentin Giordano (Hyundai) completeerden de Top 5 en eindigden met een verschil van slechts drie seconden.

Patrick Rouillard (Porsche 997 GT3 Cup) was opnieuw de snelste onder de GT's en eindigde als negende achter Bruno Riberi (Skoda), Rhys Yates (Skoda) en William Wagner (Ford).

Ontdek het verslag van de Antibes Rally in nummer 2166 van AUTOwekelijks, vanaf maandagavond beschikbaar in digitale versie op alle platformen, en vanaf aanstaande woensdag in de kiosken.