F3 – C2: Lance Stroll blijft in de rij staan ​​op Hockenheim

Lance Stroll behaalde zijn 13e overwinning van het seizoen door Race 2 van het F3 European Championship in Hockenheim te winnen.

gepubliceerde 15/10/2016 à 19:18

Lance wandeling (Prema Powerteam) domineerde opnieuw het peloton in de F3 Europees kampioenschap door race 2 op Hockenheim te winnen. De regerend kampioen won met een voorsprong van ruim vier seconden op Joel Eriksson (Motopark) die profiteerde van de drive through van zijn teamgenoot Sergio Sette Camara die bestraft werd omdat hij op de start had geanticipeerd. De Zweed verzekerde zich van de titel van beste rookie.

Callum Ilott (Van Amersfoort Racing) completeerde het podium terwijl David Beckmann (Mücke Motorsport) en Jake Hughes (Carlin) de top vijf completeerden.

Anthoine Hubert (Van Amersfoort Racing) stelde de punten veilig voor de achtste plaats achter Ralf Aron (Prema Powerteam) en George Russell (HitechGP).