FFSA GT-C2: winnaars van Hallyday en Moullin-Traffort op Nogaro

Het duo David Hallyday en Morgan Moullin-Traffort legden hun Porsche Cayman Clubsport GT4 neer in de tweede race van de Easter Cups op Nogaro.

gepubliceerde 17/04/2017 à 15:52

Après Ginetta hier, Porsche a apposé son nom au palmarès du FFSA GT GT4-versie, tijdens de tweede Gers-race in Nogaro. Met dank aan de tandem David Hallyday en Morgan Moullin-Traffort, het CD Sport-team volgt Team SpeedCar op winnaar zondag in race 1.

Voor zijn debuut in GT behaalde de formatie van Laurent Cazenave en Claude Degremont succes aan het einde van een tweede stint van David Hallyday, terug in FFSA GT, waar de voormalige Saintéloc-coureur het voordeel pakte op leider Olivier Estèves (Martinet van Alméras – Porsche Cayman), die het stokje had overgenomen van Anthony Beltoise, stond vanaf de start aan de leiding voor Hallyday's teamgenoot Morgan Moullin-Traffort.

Olivier Jouffret, geassocieerd met Eric Trémoulet op de Vic'Team Porsche Cayman GT4, stelt de tweede plaats veilig achter de winnaars van de dag, terwijl de laatste trede van het podium naar Benjamin Lariche gaat, die samen met Robert Consani op een Ginetta G55 van het SpeedCar Team reed . Lariche pakte in de laatste ronde de voorsprong op Gilles Vannelet en Mike Parisy (CD Sport – Porsche Cayman).

De top 5 wordt gecompleteerd door de Porsche Cayman uit Beltoise – Estèves. Porsche en Ginetta monopoliseren opnieuw de top 10, terwijl de Maserati GranTurismo MC CMR van Soave – Monti naar de twaalfde plaats stijgt. In de categorie Am won Vic'Team met de Ginetta G12 n°55 van Lamic – Lamic.