FFSA GT – CMR Ginettas op pole in Barcelona

CMR pakte de pole in beide FFSA GT-races in Barcelona. De #55 G111 van Tribaudini-Petit start op pole voor Race 1, terwijl de eerste plaats op de grid voor Race 2 naar de #26 van Tardif-Ayari gaat.

gepubliceerde 29/09/2017 à 18:51

CMR behaalde een goed resultaat tijdens de kwalificatie in Barcelona (Spanje), waar de voorlaatste ronde van het kampioenschap plaatsvindt FFSA GT. Stéphane Tribaudini pakte de pole in Q1 aan het stuur van de #55 Ginetta G111 (die hij deelt met Michael Petit) terwijl hij het Am-klassement aanvoerde.

Sa performance lui a permis de devancer la Ginetta Speed Car de Robert Consani, leader actuel du Championnat avec Benjamin Lariche. La Porsche Cayman n°30 CD Sport de Gilles Vannelet associé à Mike Parisy, les deux pilotes les plus proches des leaders du classement général partiront de la 13e place.

In Q2 was het Nicolas Tardif die de pole pakte in de #26 Ginetta, met ruim zes tienden voorsprong op de Schubert Motorsport BMW M4, bestuurd door Dennis Marschall. De nr. 8 Ginetta van de leiders in het algemeen klassement start vanaf de tiende plaats, terwijl de Porsche van Gilles Vannelet op de vijftiende plaats staat.

De FFSA GT meeting is vanaf aanstaande zaterdag live te volgen op onze site. Race 1 vindt plaats om 12:25 uur.