Touquet ES8 – Maurin geeft niet op

gepubliceerde 16/03/2013 à 10:44

Hoewel hij gisteren veel tijd verloor door een lekke band, reed Julien Maurin op zijn Ford Fiesta WRC begon aan de tweede fase van rallye du Touquet door de 8e special te winnen in 10?42?? tussen Bourthes en Hucqueliers en finishte 8 seconden voorsprong op de huidige rallyleider Eric Brunson. Deze won met zijn Subaru Impreza nog eens 3 seconden op zijn naaste achtervolger in het algemeen klassement, Jean-Marie Cuoq. Eric Brunson blijft dus een solide leider met 25,3 seconden op de regerend Frans kampioen. Pierre Roché completeert op zijn Mini Countryman WRC de top 3, 1:11:4 achter de leider.