Cardabelles-ES6: Bonnefis concludeert

gepubliceerde 13/10/2012 à 18:28

Germain Bonnefis sluit de dag af met een nieuwe kras in de Sainte Eulalie special. De nieuwe leider van Rallye Terre des Cardabelles klokte een tijd van 8'10"4 en won daarmee bijna zeven seconden van zijn rivaal Emmanuel Gascou. Paul Chieusse (307 WRC) staat het dichtst bij de leider en eindigt slechts 2”4 achter. Cédric Hennion (C4 WRC) en Gilles Ségales (Mitsubishi Lancer Evo IX) finishten 30 seconden achter verschillende Citroën Racing Trophy-coureurs.

Germain Bonnfis eindigde de eerste etappe met 11'8 voorsprong op Emmanuel Gascou. Paul Chieusse completeert op bijna een minuut het voorlopige podium. Cédric Hennion behoudt zijn vierde plaats, voor Gilles Ségales. Stéphane Consani, zesde in zijn DS3 R3, leidt de Citroën Racing Trophy met minder dan acht seconden voorsprong op Thomas Prive.