Ligier European Series – Henrion en Qarajouli bevestigen hun dominantie

Henrion en Qarajouli wonnen eerder op de dag hetzelfde in Race 2 van de Ligier European Series op Imola.

gepubliceerde 14/05/2022 à 16:21

Valentin GLO

We nemen hetzelfde en beginnen opnieuw. Gillian Henrion en Haytham Qarajouli wonnen de eerste race van de dag op Imola en wonnen opnieuw in de tweede race die ook deze zaterdag werd verreden. De Team Virage-coureur bleef Nathan Bihel (MSport) opnieuw voor. Dimitri Enjalbert en Anthony Nahra completeerden het podium voor Pegagsus Racing.

Haytham Qarajouli (RLR MSport) won de JS2 R-categorie voor het duo bestaande uit Fabien Delaplace en Laurent Piguet op nummer 96 van CTF Performance. Delaplace stal in de laatste minuten van de race de tweede plaats van Laurent Millara (MSport). Cédric Oltramare (COOL Racing) ging met pensioen.

De dubbele winnaars van de dag vergroten hun voorsprong in het kampioenschap. Volgende bijeenkomst vanaf 9 juni aan de zijlijn van 24 Uren van Le Mans.

Journalist. Endurance-reporter (WEC, IMSA, ELMS, ALMS) en soms F1 of IndyCar.