Loeb gemakkelijke winnaar bij Rally di Alba

Sébastien Loeb domineerde de Rally di Alba in zijn Hyundai i20 WRC. De Hyundai-coureur won voor Stéphane Sarrazin.

gepubliceerde 28/07/2019 à 20:28

Sebastien Loeb won alle 7 etappes van de Rally di Alba in Italië. De negenvoudig kampioen WRC n’a pas eu de mal à faire la différence au volant de sa Hyundai I20 WRC avec laquelle il réalisait une séance d’essais grandeur nature.

Stéphane Sarrazin had meer verdienste door op 2 minuten achterstand van de winnaar de tweede plaats te pakken. De Fransman kwam binnen aan het stuur van een i20 R5 en hield de DS 3 WRC van Luca Pedersoli en Simone Miele in een handvol seconden achter zich.