Terre – Baud wint zijn duel tegen Cuoq in Lozère

Lionel Baud won de Rallye Terre de Lozère na een spannend duel met Jean-Marie Cuoq tot aan de laatste special.

gepubliceerde 30/08/2015 à 17:27

Lionel Baud (Ford Fiesta WRC) won de 4e Rallye Terre de Lozère na een close gevecht met Jean-Marie Cuoq (Citroën C4 WRC). Hoewel laatstgenoemde voor de laatste special een voorsprong van 7 seconden had, verspeelde hij de overwinning door een fout te maken. Cyrille Feraud (Citroën Xsara WRC) completeert het podium bijna 4 minuten achter de winnaar nadat hij zijn rivaal kwijt is Eric Rousset (Xsara WRC) slachtoffer van een verkeersongeval in de ochtend.

Vincent Dubert behield de voorsprong Yohan Rossel die minder dan 5 seconden achter de winnaar van de categorie Citroën Racing Trophy eindigde. Thibault Durbec staat 7e vooraan Damien Defert et Thierry Colney.

Ontdek het verslag van de Rallye Terre de Lozère in nummer 2027 van AUTOhebdo, vanaf maandagavond beschikbaar in digitale versie op alle platformen, en vanaf woensdag in de kiosken.