Samuel Peu deelt Kerlabo een dubbele klap uit

Na zijn overwinning in Lessay won Samuel Peu opnieuw in Kerlabo, voor Françaois Duval en Christophe Wilt. De Peugeot 207 WRC-coureur tekent zijn derde overwinning van het seizoen.

gepubliceerde 25/07/2011 à 11:44

Samuel Peu won opnieuw in de A-finale van de Kerlabo-meeting die afgelopen weekend plaatsvond. De piloot van de Peugeot 207 WRC tekent zijn derde succes van het seizoen door te winnen met minder dan een seconde voorsprong op François Duval, eregast ook aan het stuur van een 207 WRC. Christophe Wilt zet de laatste trede van het podium aan het stuur van zijn Citroën C4 WRC.

Net als Samuel Peu vestigde Steven Bossard zich opnieuw in Divisie 1A, na winst in Lessay. De Citroën C2-coureur heeft vier seconden voorsprong op de Renault Twingo 2 van David Olivier en de Citroën Saxo Kit Car van Laurent Chartrain.

Ook Divisie 3 kent dezelfde winnaar als de vorige ronde. David Vincent tekent een nieuw succes met zijn Austin Mini Cooper V6, die nipt de Nissan Micra V6 T3F van Kevin Jacquinet en de Renault Clio T3F van Henri Navail verslaat.

David Vincent won in D4 in zijn Renault Clio 2 Maxi, voor Yvonnick Jagu (Audi A3) en Emmanuel Anne (Renault Clio Maxi). In de Logan Cup was het Clément Dupont die won voor Fabien Grosset-Janin.

Zoek het rapport van de rallycross bij Kerlabo in het volgende nummer van AUTOhebdo, vanaf woensdag te koop.