Weinig nieuw aan de top in Lessay

Samuel Peu behaalde in Lessay zijn tweede overwinning van het seizoen. Steven Bossard wint in D1A, D3 wordt gewonnen door Florent Beduneau en D4 door Yvonnick Jagu.

gepubliceerde 18/07/2011 à 17:23

Villemant

Het zesde evenement van het seizoen rallycross vond plaats op het Lessay-circuit. Na zijn succes in het eerste evenement van het seizoen in Dreux won Samuel Peu aan het stuur van hem de D1-finale Peugeot 206 WRC voor Philippe Tollemer (Citroën C4) en Gaëtan Serazin (Peugeot 307 WRC).

In D1A was het Steven Bossard die aan het stuur van zijn Citroën C2 won, vóór de Citroën Saxo Kit Car van Laurent Chartrain en Maximilien Eveno (Dacia Logan).

Florent Beduneau (Mini Austin Cooper V6) won in de finale van de D3-categorie, voor Patrick Guillerme (Peugeot 307 V6) en Kevin Jacquinet (Nissan Micra V6 T3F).

Yvonnick Jagu won de categorie D4 door met vijf tienden voorsprong op de Peugeot 306 te winnen. F2000 van Marc Pouderoux, terwijl Benjamin Godot (Citroën Saxo VTS) naar de laatste trede van het podium klimt.

Het verslag van de rallycross in Lessay vindt u in het volgende nummer van AUTOhebdo, dat vanaf woensdag te koop is.