Andros-C1: Olivier Panis wint in Lans-en-Vercors

Olivier Panis won Race 1 van de Andros Trophy in Lans-en-Vercors, voor Jean-Philippe Dayraut en Benjamin Rivière.

gepubliceerde 17/01/2015 à 17:55

Dupuis

Olivier Panis (Toyota Auris) a décroché son troisième succès de la saison au Trofee Andros door te winnen Race 1 in Lans-en-Vercors (Isere). De Team WRT-coureur was de snelste tijdens kwalificatieheats die de dag ervoor werden betwist voordat hij vanmiddag de finale won.

De voormalige winnaar van de Grand Prix van Monaco won voor Jean-Philippe Dayraut (Mazda 3), die de voorsprong in het rijdersklassement behoudt met een voorsprong van 23 punten. Benjamin Rivèire (Citroën DS3) completeert het podium voor Jean-Baptiste Dubourg (Renault Clio 3) en Franck Lagorce (Dacia Lodgy).

Succes is er voor de familie Panis sinds Aurélien Panis (Allianz) won in Electric, voor Nathanaël Berthon (Biovitis) en Louis Gervoson (ALD Automotive).