Martin en Makowiecki maken het waar in Ordos

Maxime Martin en Frédéric Makowiecki behielden hun voorsprong door in de kwalificatierace te winnen voor Westbrook-Dumbreck en Campbell-Walter-Brabham.

gepubliceerde 03/09/2011 à 10:32

Vanaf pole in de kwalificatierace behielden Maxime Martin en Frédéric Makowiecki de controle over de race tot aan de geblokte vlag. De bemanning van de nr. 41 Marc VDS Racing Ford GT Matech werd tijdens de 22 ronden van de race nog steeds onder druk gezet door de nr. 36 Nissan GT-R van Richard Westbrook en Peter Dumbreck, waarbij de bemanning van JR Motorsports minder dan twee finishte. seconden achter de winnaars.

Campbell-Walter-Brabham kwam goed terug van hun vijfde positie op de grid en bereikte de laatste trede van het podium. De nr. 21 Nissan van Sumo Power staat voorop op de lijn.Aston Martin DB9 nr. 3 van Dusseldorp-Piccione (Hexis AMR), Stef Dusseldorp wist in de laatste ronde de Lamborgini Murcielago 670 RS nr. 38 van Winkelhock-Basseng (All-Inkl.com) in te halen.

Ho-pin Tung zag de finish van zijn nationale race niet, aangezien de nr. 18 Corvette (Exim Bank) met pensioen was gegaan vanwege mechanische problemen.