ALMEN: Highcroft bevestigt

gepubliceerde 07/05/2009 à 19:34

Pierre Tassel

Patron Highcroft Racing-coureurs David Brabham en Scott Sharp wonnen het achtste Amerikaanse evenement Le Mans Serie, in Mosport, Canada. De coureurs van de nr. 02 Acura ARX-9a ondervonden geen grote problemen, terwijl hun belangrijkste rivalen, Simon Pagenaud en Gil de Ferran, op de andere Acura LM P1, kregen te maken met terugkerende versnellingsbakproblemen.
In LM P2 was het de Acura ARX-01b van Fernandez/Diaz die won, de twee mannen hadden nu voldoende voorsprong in het klassement om de kampioenstitel te winnen met nog twee races te gaan in het seizoen.
In GT2 reed Jan’s #6 Corvette C3.R Magnussen en Johnny O?Connel wint voor de Ferrari F430 van Jaime Melo en Pierre Kaffer.