Walkenhorst wint Nürburgring Endurance Series

Het was Walkenhorst Motorsport met de BMW M6 GT3 van Pittard-Jensen die de eerste race van de Nürburgring Endurance Series won, ook al werd de overwinning op de groene loper behaald.

gepubliceerde 27/06/2020 à 18:06

Dupuis

De Nürburgringen Uithoudingsvermogen Series konden deze zaterdag eindelijk van start gaan met de eerste race van het seizoen op de Nordschleife. Aan het einde van de 27 ronden werd de Mercedes- De AMG GT3 van Engel-Assenheimer kwam als eerste over de streep, maar een strafschop tegen het Haupt Racing Team zorgde ervoor dat Pittard-Jensen's Walkenhorst Motorsport BMW M6 met 27 seconden voorsprong won.

Achter de bemanning van het Haupt Racing Team op de tweede plaats was het de Getspeed Mercedes onder leiding van Marciello-Schiller-Buhk die het podium completeerde voor de Car Collection Motorsport Audi R8 LMS van Frijns-Rast-Müller.

De volgende ronde van de Nürburgring Endurance Series vindt plaats op zaterdag 11 juli.