Krumm-Luhr viert dubbel bij Paul Ricard

De winnaars van de kwalificatierace, Michael Krumm en Lucas Luhr, deden het opnieuw in de kampioensrace en wonnen voor de twee Aston Martins van Young Driver AMR.

gepubliceerde 17/07/2011 à 16:59

Michael Krumm en Lucas Luhr startten vanaf pole position na hun succes de dag ervoor in de kwalificatierace en profiteerden van deze positie om de zondagrace te winnen aan het stuur van hun nr. 23 Nissan GT-R.

De JRM-crew nam daarmee de leiding in het kampioenschap ten koste van Markus Winkelhock en Marc Basseng, de vorige leiders, die in de race op zondag pas op de achtste plaats eindigden. Het podium wordt gecompleteerd door Stefan Mucke en Darren Turner, coureurs van de?Aston Martin nr. 8 (Young Driver AMR), die finishte voor de zusterauto nr. 7, bestuurd door Tomas Enge en Alex Müller.

Een andere Nissan staat op de vierde plaats met de nr. 21 (Sumo Power) van Jamie Campbell-Walter en David Brabham. Ze ligt voor op de #4 Aston Martin van Christian Hohenadel en Andrea Piccini (Hexis AMR). Aan de andere kant claimde de nr. 22 JRM, bestuurd door Richard Westbrook en Peter Dumbreck, een goede plaats aan de finish voordat hij vijf minuten voor het einde van de race moest opgeven vanwege mechanische problemen.

Vind het verslag van de FIA ​​GT1 bij Paul Ricard van onze speciale correspondent in het volgende nummer van AUTOhebdo, dat vanaf woensdag te koop is.