Nascar – Kyle Larson wint in Fontana

Drie keer tweede sinds de start van 2017 kwam Kyle Larson gisteren eindelijk als winnaar over de finish op de Fontana-ovaal in Californië.

gepubliceerde 27/03/2017 à 07:52

Atlanta, Las Vegas en Phoenix hadden geweigerd hem te accepteren, maar Kyle Larson versloeg gisteravond het Indiase bord in Fontana, Californië en claimde zijn eerste succes van het jaar 2017 in Monster Energy Nascar Cup-serie.

De Chip Ganassi Racing – Chevrolet-coureur won tijdens de verlenging nadat verschillende incidenten de evenementofficials dwongen het evenement tot verlenging te brengen. De gok om in de 193e ronde nieuwe banden te monteren, wierp zijn vruchten af ​​voor Larson, die zijn voorsprong aan de top van het algemeen klassement vergrootte.

Na een fout te hebben gemaakt bij de start van de race, eindigde Brad Keselowski (Team Penske – Ford) toch als tweede, voor Clint Bowyer (Stewart-Haas Racing – Ford). Martin Truex Jr (Furniture Row – Toyota) place la première Camry en quatrième position devant Joey Logano (Team Penske – Ford).

Ontdek het verslag van Fontana’s ronde in de Monster Energy Nascar Cup Series, in AUTO uitgave 2107wekelijks, vanavond beschikbaar in digitale versie, en aanstaande woensdag in de kiosken.