Nascar-Harvick wint in Atlanta

Aan het einde van een race die was uitgesteld vanwege een stortbui, won Kevin Harvick zijn eerste evenement van het seizoen, waarmee hij hem al een plaats in de play-offs opleverde.

gepubliceerde 26/02/2018 à 02:26

Kevin Harvick domineerde de Folds of Honor QuikTrip 500, gehouden op de 1,5 kilometer lange Atlanta Motor Speedway. De bewoner van de Stewart-Haas Racing, winnaar van het eerste segment, domineerde het evenement dat vanwege een regenbui een paar uur werd uitgesteld en leidde meer dan de helft van de race. De kampioen van 2014 bracht een drietal Ford-coureurs mee, bestaande uit Brad Keselowski, de Joe Gibbs Racing-coureur die het tweede segment won, en Clint Bowyer, een inwoner van Stewart-Haas Racing.

De coureur van de No. 4 Fusion behaalde zijn 38e overwinning in Nascar Cup Series, op een ovaal waar hij sinds zijn eerste overwinning op het hoogste niveau van de discipline op 11 maart 2001 niet meer had gewonnen.

de Toyota de Denny Hemlin et du champion en titre Martin Truex Jr ont complété le Top 5.