Harvick wint de All-Star Race en een miljoen dollar

Kevin Harvick won de niet-kampioenschapsrace, terwijl Martin Truex Jr en Brad Keselowski met pensioen gingen vanwege een ongeval.

gepubliceerde 20/05/2018 à 10:35

Bernard

Op zaterdagavond wordt de All-Star Race gehouden Nascar in Charlotte (North Carolina, niet-kampioenschapsrace) gekroond Kevin Harvick (Stewart-Haas Racing-Ford). De man met vijf reguliere seizoensoverwinningen in 2018 pakte een mooie jackpot, een grote cheque van een miljoen dollar beloofd aan de winnaar!

De 42-jarige coureur reed de laatste twintig ronden van de race perfect en eindigde op voorsprong Daniel Suarez (Joe Gibbs Racing Toyota) En Joey Logan (Team Penske Ford). “We moesten de race controleren om hier kans te maken op de overwinning”, legt Kevin Harvick uit, op de eerste startrij bij de herstart.

“Als we bij de laatste herstart derde of vierde waren geweest, hadden we behoorlijk in de problemen gezeten. Ik moest vooraan in de rij staan ​​met schone lucht voor me, het was de enige kans voor mijn auto om goed te presteren. »

Dit is Kevin Harvick's tweede overwinning in de All-Star Race na 2007. Onder de pensioneringen zullen we ons de "Big One" van ronde 75 herinneren, waarbij zes auto's betrokken waren, waaronder de Toyota van Martin Truex Jr (Furniture Row Racing) en de Ford van Brad Keselowski (Team Penske).