Brad Keselowski gaat door naar de volgende ronde van de Chase

Brad Keselowski keert terug naar de overwinning in de Nascar Cup Series in Richmond en gaat door naar de volgende ronde van de Chase van 2020.

gepubliceerde 13/09/2020 à 11:51

Pierre Tassel

Na zeven races zonder overwinning sinds zijn laatste succes in New Hampshire, Brad Keselowski herstartte de Penske-machine en won gisteravond duidelijk in de tweede ronde van de Chase 2020 in Richmond (Virginia).

Le pilote de la Ford Mustang n°2 a mené 192 des 400 tours au menu, et a pris le relais de Denny Hamlin (Joe Gibbs Racing – Toyota), pourtant en verve en début de course mais pénalisé pour vitesse excessive dans la voie des stands.

Keselowski won na een race zonder onderbreking, afgezien van een gele wedstrijdvlag, en had ruim 2″5 voorsprong op Martin Truex Jr (Joe Gibbs Racing) en Joey Logano (Team Penske). De top 5 wordt gecompleteerd door Austin Dillon (Richard Childress Racing – Chevrolet Camaro) en Chase Elliott (Hendrick Motorsports – Chevrolet).

Winnaar van het eerste evenement van de Chase vorige week in Darlington, Kevin Harvick (Stewart-Haas Racing – Ford) eindigde als 7e. Momenteel geëlimineerd uit dit eerste deel van de Chase zijn William Byron, Cole Custer, Matt DiBenedetto en Ryan Blaney.