Kyle Busch tekent zijn 50e overwinning in Richmond

Kyle Busch wist gisteravond op het juiste moment het tempo op te voeren om te winnen in Richmond.

gepubliceerde 23/09/2018 à 09:20

Pierre Tassel

Kyle Busch Verder panikeert de statistieken door Nascar Cup-serie. De voormalige kampioen van de 2015-serie behaalde gisteren zijn 50e overwinning in Richmond, Virginia aan het einde van een race waarin de coureur van Joe Gibbs Racing hard moest vechten.

De piloot van de Toyota Camry n°18 a pris l’avantage décisif à 36 tours du but après s’être longtemps battu face à la Ford Fusion de Brad Keselowski (Team Penske). Mais c’est bien Kevin Harvick (Ford – Stewart-Haas Racing) die aan het einde van de race een laatste bedreiging vormde voor de jongste van de gebroeders Busch.

Kyle Busch was eerder dit seizoen al winnaar in Richmond en behaalde de beroemde “sweep” door beide races op hetzelfde circuit tijdens het seizoen te winnen. Hij kwalificeert zich verder voor de volgende ronde van de Chase van 2018.

Harvick en Martin Truex Jr (Toyota – Furniture Row Racing), winnaar van de eerste twee segmenten van de race, completeren de top 3 voor Chase Elliott (Chevrolet – Hendrick Motorsports) en Aric Almirola (Stewart-Haas Racing).