Hayden Paddon schittert in TCR Nieuw-Zeeland

gepubliceerde 26/04/2021 à 10:05

Ancien pensionnaire de Hyundai Autosport in het Wereldkampioenschap Rally WRCDe Nieuw-Zeelander Hayden Paddon schitterde afgelopen weekend in TCR New Zealand.

De Kiwi won de derde en laatste race van de bijeenkomst op Cromwell's Highlands Motorsport Park, aan het stuur van een Hyundai i30 N TCR, een evenement waarbij Chris van der Drift (Audi RS 3 LMS TCR), winnaar van de eerste race, werd gekroond. twee confrontaties op de baan.

Als slachtoffer van een technisch probleem waardoor hij in race 1 niet vanaf pole kon starten, behaalde Paddon de 4e plaats in race 2, voordat hij in de laatste ronde van het weekend het veld domineerde en Jaden Ransley (Hyundai i30 N TCR) versloeg op de finishlijn.