TCR – Peugeot start langzaam op Spa

De Peugeot 308's van Sébastien Loeb Racing eindigden op een achterstand in Race 1 van de TCR Series op Spa.

gepubliceerde 06/05/2016 à 20:09

Aku Pellinen (Honda) won Race 1 van de TCR International Series op Spa-Francorchamps (België). De Fin bereikte de finish met drie tienden voorsprong op Pepe Oriola (Seat), terwijl Dusan Borkovic (Seat) het podium completeerde. Mat'o Homola (Seat) en Gianni Morbidelli (Honda) eindigden in de top vijf.

de Peugeot 308 van Sebastien Loeb Racing maakte een discreet debuut in de discipline, waarbij Grégory Guilvert slechts de 12e plaats behaalde, voor zijn teamgenoot Jimmy Clairet. De auto's van Sochaux worden op het circuit van Sarthe gehandicapt door hun 1.6 liter-motoren die concurreren met de 2.0 liter. De Franse auto's eindigden nog steeds vóór de Volkswagen Golf van Jean-Karl Vernay.